Редактор: e-mail: снимка: Булфото, архив Туристите задължително трябва да покриват носа и устата

...
Редактор: e-mail: снимка: Булфото, архив Туристите задължително трябва да покриват носа и устата
Коментари Харесай

Приеха нови правила за зимните курорти, на лифтовете - задължително с маска или друго предпазно средство

Редактор: 

e-mail: 

фотография: Булфото, архив 

Туристите наложително би трябвало да покриват носа и устата си с маска или друго защитно средство при престой в кабината и на въжен превоз станциите в българските зимни курорти. Това плануват оповестените през днешния ден ограничения против COVID-19 за идният сезон в зимните курорти.

Броят на пътуващите в закритите лифтови уреди може да бъде лимитиран по преценка на оператора. Кабините се дезинфекцират по график. В ски дрешниците също е въведена специфична организация за отдалеченост и стерилизация, а в ски учебните заведения групите ще са до 10 души. Заведенията в ски зоните още по-строго ще съблюдават признатите инструкции за действието им в условия на пандемия от COVID-19. Това заяви министър на туризма Марияна Николова на работна среща с мениджъри на зимните курорти, кметове и регионални шефове. Мерките са сходни на тези в другите европейски зимни курорти, само че също по този начин пригодени към българските условия, оповестяват от министерството.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР